Thompson

 

thompson

 

http://www.thompson.be

Wij verdelen het Belgisch kwaliteitsmerk Thompson.

Thompson is een Belgisch familiebedrijf opgericht door Hector De Smet in 1921 in de stad Geraardsbergen, thuis van de “Muur van Geraardsbergen” welke uiteraard bekend is uit de Ronde Van Vlaanderen. Na oprichting startte Thompson direct met volledige productie in huis, van ontwerp tot en met frames lassen, lakken en assembleren. De Thompson filosofie werd zeer snel duidelijk voor het publiek, namelijk “Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs”.
Na meer dan 90 jaar in de branche en 4 generaties later blijft deze ideologie uiteraard ongewijzigd! Vandaag de dag heeft Thompson een volledig gamma fietsen met de productie van mountainbikes, cross-, sport-, race-, stadsfietsen en de laatste toevoeging aan het gamma is uiteraard de electrisch aangedreven fietsen.

Kwaliteitsfietsen uit Belgie
Daarvoor zorgen een 30-tal werknemers die zich dagelijks inzetten om uw fiets die met de hand en grootste zorg geassembleerd wordt in onze montagehallen, aan u in perfecte staat te leveren en dit via ons uitgebreid dealers-netwerk van ongeveer 250 dealers. Dit gebeurt allemaal in Lessines, waar de magazijnen en montagehal gevestigd zijn op een oppervlakte van +/- 3500 vierkante meter.